Місто

У Житомирі попрощалися з двома військовими, які боронили Україну

4 May 2023, 15:08

У Житомирі поховали двох військовослужбовців, які боронили Україну від російських окупантів: Богдана Кидисюка та Олега Сладковського.

Про це 4 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Кидисюк Богдан Миколайович (07.08.1990 — 28.04.2023)

Народився у Житомирі. Закінчивши ЗОШ №19, вступив до Житомирського медичного Інституту, опанував дві спеціальності. Працював у сфері приватного медичного бізнесу.

Активно займався волонтерством. З лютого 2023 — у лавах ДШВ ЗСУ. Мав поранення. Після лікувань повертався у стрій. Смерть вирвала з життя Захисника…

Сладковський Олег Юрійович (10.06.1991 — 29.04.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №16, випускник Житомирського технологічного коледжу. Проходив строкову службу в ЗСУ, здобув вищу освіту в Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова. Працював за цивільними спеціальностями, в торгівлі.

Із початком повномасштабної агресії рф добровільно став на захист України. Захищав Батьківщину від російських окупантів на східному напрямку, де в бою зазнав важкого поранення.

Смерть раптово забрала життя Захисника України, коли він перебував на лікуванні.

Нагадаємо, 1 травня 2023 року в Житомирі поховали Андрія Лінійчука – легендарного зенітника «Кельта», який загинув у боях за Україну.

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня 2023 року в Житомирському районі поховали захисника-нацгвардійця Сергія Тонкопрядка, який певний час вважався зниклим безвісти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання Кидисюк Сладковський  
Матеріали по темі