Здоров'я

Планування і ведення вагітності з житомирською клінікою «Айвімед»

5 May 2023, 11:42

Сьогодні все більше пар свідомо ставляться до батьківства і відповідально підходять до планування вагітності. Планування дозволяє зменшити ризики виникнення ускладнень для мами та малюка.

Для того, щоб завчасно виявити наявні захворювання та попередити можливі ризики розвитку майбутньої дитини, рекомендовано проходити медичні обстеження перед зачаттям.

Команда професіоналів “АЙВІМЕД” надає послуги з планування та ведення вагітності, незалежно від місця проживання та реєстрації жінок.

Під час першого візиту ви знайомитесь з лікарем. Спеціаліст ретельно збирає анамнез та надає всі необхідні рекомендації стосовно:

Обстежень

УЗД-діагностики

Додаткових консультацій суміжних лікарів

Харчування

Прийому вітамінів

Разом з лікарем ви розпочнете підготовку до вагітності за 3-4 місяці до можливої дати зачаття. За цей час вам необхідно пройти у нас медичні обстеження. Після цього лікар складає індивідуальний план ведення вагітності для постановки на облік у нашій клініці. Пацієнтці видається «Обмінна карта вагітної і породіллі». При оформленні відпустки відкривається листок непрацездатності у встановленому порядку.

Ведення вагітності в нашій клініці – один із пріоритетних напрямків. До кожної пацієнтки підбирається індивідуальний підхід.

У клініці Айвімед всі ультразвукові дослідження виконуються на сучасному обладнанні - апараті Voluson Swift. Новітні 4D-технології дозволяють на ранніх термінах вагітностіпоказати серцеву діяльність, рухову активність плода, а також своєчасно виявити маркери можливих патологій та запобігти їм.

У нашій клініці ви будете почувати себе комфортно та захищено. Обравши «АЙВІМЕД» ви отримуєте:

Професійний підхід до діагностики та лікування

Можливість пройти всі лабораторні дослідження в одному закладі

Лікарняний лист

Можливість пройти післяпологовий огляд

Айвімед - це команда професіоналів до яких пацієнти звертаються повторно. Записи здійснюються за номерами:

(098) 107 06 07

(073) 107 06 07

(066) 107 06 07

м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вагітність дитина IVMED  
Матеріали по темі