Місто

У Житомирі відбудеться розширений племогляд собак, які реабілітують військових, постраждалих від війни та допомагають на фронті

5 May 2023, 12:32

У Житомирі 6 травня об 11 годині відбудеться розширений племінний огляд собак усіх порід. На заході будуть присутні психологи, дитячі художники, а також працюватимуть собаки-терапевти, поні та коні по програмі іпотерапії.

Організатором виставки є Житомирський обласний осередок КСУ «Полісся» - неприбуткова організація, яка після повномасштабного вторгнення рф на почала благодійну волонтерську діяльність заради наближення дня нашої перемоги.

В організації надають допомогу внутрішньо переміщеним особам з тваринами, готують собак для розмінування та пошуку тіл загиблих, а після цього безкоштовно передають їх на фронт. Крім того, у ЖОО КСУ «Полісся» проводять благодійні сеанси реабілітації за допомогою каністерапії, працюють з дітками, які постраждали від наслідків війни, беруть участь у програмі психічного відновлення серед військових тощо.

На племінному огляді уже в цю суботу, 6 травня, очікується близько 150 учасників, цей зоотехнічний захід включає у себе взаємодію з ГУ ДСНС України у Житомирській області, з Червоним Хрестом, з волонтерськими організаціями та органами місцевого самоврядування.

Захід проходитиме за адресою: Троянівська, 26 (район Мальованка), початок об 11:00.

Нагадаємо, 16 липня у Житомирі відбувся кінологічний захід – племінний огляд понад 30 собак усіх порід. Чотирилапих оглядали та оцінювали експерти, найкращі отримали нагороди та подарунки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака порода племогляд кінолог виставка 
Матеріали по темі