Суспільство

На вихідних у Житомирській області очікуються значні заморозки

5 May 2023, 15:27

Прийдешні вихідні, 6-7 травня, здивують жителів Житомира й області «березневою» погодою: вночі очікуються значні заморозки. Але вдень повітря прогріється до +14 градусів за Цельсієм. Обидва дні будуть сухими.

Прогноз погоди на вихідні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

6 травня, субота

По Житомиру: мінлива марність. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5°C тепла, вдень 12-14°C.

По області: мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці у північній половині сильні заморозки в повітрі 0-2о. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6°C тепла, у північній половині 0-2°C морозу, вдень 9-14°C.

7 травня, неділя

Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці заморозки на поверхні ґрунту 0-3°C, місцями сильні заморозки в повітрі 0-2°C. Вітер північно-східний, 3-8м/с. Температура вночі 1-6°C тепла, місцями 0-2°C морозу, вдень 9-14°C тепла.

Морозною має бути і ніч проти понеділка, 8 травня.

Прогноз погоди від Українського гідрометеорологічного центру:

Скриншоти з сайту Гідрометцентру

Нагадаємо, останній місяць весни в Житомирі та області розпочався з ясної погоди. Так, перша частина робочого тижня, 1-5 травня, в регіоні була погожою: бездощовою і з денним максимумом до +21 градуса за Цельсієм. Але після середини тижня стало дещо прохолодніше, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода вихідний весна травень заморозок  
Матеріали по темі