Події

Хотіла зробити подарунок: жінка вкрала одяг для свого коханого із житомирського «Ярмарку»

6 May 2023, 11:31

Поліцейські викрили 31-річну житомирянку, яка вкрала чоловічий одяг із магазину.

Про це 5 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Адміністратори одного з магазинів обласного центру звернулись до поліції із повідомлення про крадіжку чоловічого одягу. На записах камер відеоспостереження торгового закладу було зафіксовано, як відвідувачка бере речі та йде у примірочну, а через кілька хвилин виходить без них. Такий «шопінг» обійшовся магазину у 5 тисяч гривень. Оперативники Житомирського райуправління встановили особу покупчині. Жінка пояснила свої дії бажанням зробити подарунок коханому», - йдеться в повідомленні.

Нині за цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Попередня кваліфікація діянь жінки – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з чинним законодавством таємне викрадення майна, учинене у період воєнного часу, карається тривалим ув’язненням.

Як стало відомо Житомир.info із власних джерел, крадіжка одягу сталася у ТРЦ «Ярмарок».

Нагадаємо, 16 березня дільничі викрили містянина, який за три місяці містянин виніс із житомирського супермаркету близько десятка пляшок віскі: сума збитків склала приблизно 8 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2021 року у Житомирі жінка вкрала в магазині вживаного одягу речей на 2,7 тис. грн, надягнувши їх на себе. Встановити особи «покупця» вдалося з допомогою камер відеоспостереження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка магазин одяг ТРЦ торговий центр 
Матеріали по темі