Місто

У Житомирі влаштували благодійний мотопробіг, під час якого учасники з кількох міст збирали кошти для поранених бійців

7 May 2023, 15:15

7 травня у Житомирі влаштували благодійний мотопробіг. Кошти, які збиратимуть серед учасників, планують перевести у фонд «Повернись живим», розповідають організатори.

«У мототовариства є традиція відкривати та закривати мотосезон, тому ми сьогодні організовуємо відкриття. Все це приурочено до того, що ми збираємо кошти для поранених бійців, які повернулися із зони бойових дій. Все це відкриття заради цього», – говорить організатор благодійного мотопробігу Євгеній.

«Те, що ми зараз відпочиваємо тут – це завдяки тому, що наші хлопці нас боронять. Тому ми віддаємо свою дяку у вигляді фінансової основи. Збирати будемо серед учасників, хто скільки може, 50 грн,100 грн – це неважливо. Зараз ми прийшли до кінцевого висновку, що це буде фонд «Повернись живим», - додає співорганізатор благодійного мотопробігу Ілля.

Учасники мотопробігу рухатимуться центральними вулицями Житомира у супроводі поліцейських. За словами організаторів, до благодійної акції долучилися мотолюбителі не лише з Житомирщини, а й з різних міст України.

«Наш маршрут пролягає по центральних частинах Житомира. Виїжджаємо звідси і їдемо по Богунії, далі через центр міста по вулиці Київській через Польову, і повертаємося по Бердичівській через коло на монумент Слави. За нашими планами від 60 до 90 учасників. У інших містах не проводяться такі заходи, тому хлопці приїхали до нас із Хмельницьку, Вінниці, Бердичева, Черняхова. З найближчих міст збираються, щоб долучитися до нашої акції», - сказав організатор благодійного мотопробігу Євгеній.

Нагадаємо, 30 квітня неподалік Житомира організували змагання з кантрі-кросу, під час яких збирали кошти на потреби 95-ї бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотопробіг мотоцикл благодійність 
Матеріали по темі