Політика

Мер згадав про оцінку роботи депутатів Житомирської міськради: доручив оновленій робочій групі розробити методологію

8 May 2023, 17:22

Мер Сергій Сухомлин вніс зміни в своє розпорядження від 2021 року щодо розробки Концепції електронного кабінету депутата Житомирської міської ради та методології оцінки депутатської діяльності.

Розпорядження про внесення змін Сухомлин підписав 4 травня 2023 року.

«З метою встановлення норм доброчесності, прозорості та визначення ефективних заходів, направлених на підвищення підзвітності депутатів міської ради, а також посилення їх спроможності в процесі створення та застосування механізмів запобігання корупції внести зміни в розпорядження міського голови від 02.09. 2021 №758 «Про створення робочої групи з питань розробки Концепції електронного кабінету депутата Житомирської міської ради та методології оцінки депутатської діяльності», затвердивши новий склад робочої групи», - йдеться у документі.

Оновлена робоча група має до 30 червня 2023 року підготувати концепцію та методологію.

Очолює робочу групу секретар міської ради Віктор Клімінський.


Зауважимо, що Віктор Клімінський очолював і робочу групу, яка була створена в 2021 році та мала до 30 листопада 2021 року підготувати концепцію електронного кабінету депутата міськради та методологію оцінки депутатської діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, в 2022 році депутат Олексій Харченко, який є заступником голови фракції «Слуга народу», жодного разу не був присутній на сесіях Житомирської міської ради та проігнорував всі засідання своєї депутатської комісії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада депутат розпорядження робоча грпуа доброчесність методологія оцінка  
Матеріали по темі