Події

Вкрали дитяче чорнобильське посвідчення та 800 грн з будинку: поліцейські затримали трьох жителів Житомирської області

9 May 2023, 13:54

У Житомирській області троє крадіїв пролізли у чужий будинок і винесли звідти особисті речі та кошти, днями їм повідомили про підозри. Одній із жінок судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а двом іншим спільникам тримання під вартою строком 60 діб.

Про це 9 травня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини.

«До Коростенського райуправління поліції звернувся житель місцевої громади про те, що з його оселі невідомі викрали гроші й особисті речі. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. У процесі роботи з’ясувалося, що у чуже помешкання невідомі потрапили, відімкнувши замок ключем. Під час проведення першочергових дій оперативники кримінальної поліції встановили, що до події ймовірно причетні троє місцевих жителів. Йдеться про двох жінок, віком 53 та 27 років, та 25-річного чоловіка», - йдеться в повідомленні.

У ході досудового розслідування стало відомо, що правопорушники готувалися до злочину і кожен мав свою роль: чоловік вів спостереження за навколишньою обстановкою, а жінки незаконно проникли до будинку, звідки винесли викрадене.

Працівники поліції вилучили речові докази, а також транспортний засіб, яким підозрювані користувалися під час вчинення ними злочину.

За вказаним фактом слідчими поліції за процесуального керівництва Коростенської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Днями слідчі оголосили усім фігурантам провадження про підозри у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення. Одній із жінок судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а двом іншим спільникам тримання під вартою строком 60 діб.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області для Житомир.info уточнили, що крадіжка сталася 5 травня у селі Сингаї Коростенського району.

Нагадаємо, уранці 7 травня у селі Врублівка Житомирського району місцевий житель проник у службове приміщення та викрав 3 тис. грн, що були призначені для потреб ЗСУ, а також особисті речі старости.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2023 року пресслужба поліції інформувала, що у центрі Житомира в квартирі багатоповерхівки «похазяйнував» 45-річний чоловік: викрав майже десяток золотих прикрас.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка будинок злодій поліція 
Матеріали по темі