Місто

Для реконструкції тепломережі у Житомирі на два місяці перекриють рух транспорту по частині вулиці Князів Острозьких

9 May 2023, 16:27

У Житомирі з 15 травня буде перекритий рух транспорту по частині вулиці Князів Острозьких.

Про це 9 травня повідомляє пресслужба міської ради.

Йдеться про ділянку від перехрестя Домбровського до перехрестя Монтана.

«На цій ділянці триватиме реконструкція теплової мережі. Мережа застаріла, їй 45 років. Новий трубопровід буде енергоефективний – втрати тепла зменшаться вдвічі», - зазначається у повідомленні.

Рух автобусних маршрутів № 8 «Праці – Параджанова» та № 33 «Корабельна – Селецька» буде перенаправлений через вулицю Грушевського та вулицю Хлібну (і у зворотному напрямку).

Рух автомобільного транспорту також буде перенаправлений в об’їзд по Грушевського через вулицю Івана Мазепи або вулицю Хлібну.

Перекриття руху на цій ділянці триватиме орієнтовно до кінця липня.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 15 березня директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин, розповідав, що експертизи та тендер на заміну аварійної мережі про вул.Князів Острозьких вже проведені.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2023 року комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» оголосило повторний тендер на закупівлю послуг з реконструкції теплової мережі між котельнями на вул. Князів Острозьких зі стартовою ціною 19 млн 808 тис. 832,80 грн: як і першому тендері, який провели влітку 2022 року і після перевірки скасували, переможцем стало київське ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго» (пропозиція 19 млн 701 тис. 096,48 грн). З цією фірмою теплокомуненерго співпрацює вже не перший рік, зокрема, в жовтні 2022 року КП без тендеру уклало з ТОВ договір на закупівлю двох модульних котелень за 11 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепломережа ремонт трансопрт перекриття руху вул.Князів Острозьких теплокомуненерго 
Матеріали по темі