Фоторепортаж

Як у Житомирі змінилися вивіски на Хлібній майже за три роки. Фоторепортаж

12 May 2023, 12:21

Майже три роки тому, у вересні 2020 року Житомир.info вирішив показати вивіски двох кварталів вулиці Хлібної (біля Житнього ринку) – від вулиці Бориса Тена до Київської. Ще тоді, у інтерв’ю про підсумки роботи за п’ять років мер Житомира Сергій Сухомлин запевняв, що після затвердженої в 2016 році архітектурної концепції обличчя міста змінилося, але називав Хлібну “окремою республікою”.

Ми вирішили порiвняти, як за ці роки змінилися вивіски “окремої республіки”.

Деякі вивіски зникли, а магазини - зачинилися. Інші ж вивіски залишилися без змін. Хтось вніс маленький ребрендинг, так, “Чистюля” стала”Чистенько”. Деякі заклади змінили не лише концепцію, але і власників та назви. Так, м'ясний магазин став пекарнею, Vodafone - VapeHub, а ломбард перетворився на кав'ярню з шаурмою.

Більше вивісок з 2020 року можна побачити тут. Чим торгували на цьому відрізку Хлібної в липні 2019 року можна побачити у фоторепортажі. Також можна порівняти, чи змінилися за рік вивіски.

Нагадаємо, 22 грудня 2016 року міськвиконком затвердив архітектурно-художню концепцію зовнішнього вигляду вулиць і територій міста Житомира, яку розробляли протягом двох років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вивіска Хлібна вул. Хлібна Житній ринок 
Матеріали по темі