Події

У селі Житомирської області конфлікт двох охоронників завершився ножовими пораненнями та реанімацією

15 May 2023, 13:19

У селі Житомирської області увечері 14 травня між двома охоронцями виник конфлікт, внаслідок якого один із них порізав ножем опонента, потерпілий потрапив до реанімації.

Про це 15 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Увечері 14 травня у с. Гардишівці між двома знайомими стався конфлікт. У результаті один з них отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні. Йому провели негайне оперативне втручання. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Попередньо, двоє чоловіків віком 27 та 35 років, жителі м. Хмільника, разом працювали охоронниками у Райгородоцькій громаді. У якийсь момент між ними стався конфлікт, під час якого старший із них завдав опонентові кілька поранень ножем», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили з місця події докази протиправної діяльності. А 35-річного причетного затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За чинним законодавством затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, удень 30 квітня на узбіччі автошляху на виїзді з м. Коростеня відбулась бійка між двома містянами віком 51 та 62 років. Попередньо було встановлено, що між ними виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину. Молодший з чоловіків повалив опонента на землю та наніс поранення в шию. Травмованого чоловіка ушпиталили до хірургічного відділення міської лікарні. Поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину та інші докази протиправних дій. Причетного до травмування чоловіка затримали, йому повідомили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт ножове поранення охоронник ніж 
Матеріали по темі