ДОПОМОГА

Олександр Швецов вирушив пішки з Житомира до Києва назустріч побратиму, щоб зібрати 3,6 млн грн для шпиталю

15 May 2023, 14:25

Сьогодні, 15 травня, житомирянин Олександр Швецов розпочав свій благодійний марафон «Із полум’я зродилися», який має пройти разом з побратимом, щоб зібрати кошти на обладнання для київського шпиталю. Близько першої години обидва чоловіки стартували одночасно з різних міст. Дистанція, яку мають пройти хлопці назустріч один одному – 120 км.

«Я маю десь зустрітися зі своїм побратимом, з Сергієм Храпком. У цей час він так само стартує від таблички «Київ» і десь посередині ми маємо з ним зустрітися. Все це для того, щоб зібрати кошти на гастроскоп, який дуже потрібен у нове приймальне відділення, яке буде будуватися у Києві. Тобто цей апарат має лікувати та рятувати життя наших посестер та побратимів. Люди будуть скорочувати дистанцію нам своїми донатами, але я думаю, що ми подолаємо дистанцію та зустрінемося», – говорить ветеран АТО, волонтер Олександр Швецов.


Під час пішого марафону ветерани АТО хочуть зібрати 3 млн 633 тисячі 420 грн.

«Зараз перед стартом є приблизно 350 тисяч гривень – це те, що люди вже задонатили ще до того, як ми почали йти. Якщо відверто, якщо це б була 1 грн – це було б добре, бо ми хоч щось вже до цього доклали. Ми маємо перемогти. Перемогу виборюють наші захисники, ми змушені рятувати їх життя, поранених», - говорить ветеран АТО, волонтер Олександр Швецов.

Долучитися можна тут: збір на гастроскоп.

Нагадаємо, ветеран АТО з Житомира разом побратимом із Києва вирішили пройти марафон, щоб зібрати кошти на обладнання для шпиталю, де колись лікувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марафон Швецов волонтер допомога шпиталь госпіталь 
Матеріали по темі