Події

У Житомирі на Житньому ринку містянин вкрав із торгівельного кіоску рюкзак із речами та грішми продавчині

15 May 2023, 14:30

У Житомирі вдень 14 травня з торгівельного кіоску зник рюкзак з речами та грошима жінки. Подія сталася, коли вона на кілька хвилин вийшла з ятки назовні. Обставини крадіжки з’ясовували оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління.

Про це 15 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Заявниця розповіла, що не побачила на звичному місці свого рюкзака. У наплічнику були банківські картки, документи, мобільний телефон та близько 10 тисяч гривень готівкою. Поліцейські провели низку розшукових заходів, у тому числі й переглянули записи камер відеоспостереження неподалік. Уже за кілька годин вони затримали у місті причетного до крадіжки 47-річного містянина. При ньому був чужий рюкзак з викраденим майном. Однак більшу частину коштів чоловік вже встиг витратити», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Житомирського райуправління поліції затримали причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри в учиненні крадіжки. (ст. 185 КК України). Відомо, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Згідно з чинним законодавством, таємне викрадення майна, вчинене у період воєнного стану, карається позбавлення волі від 5 до 8 років.

Із неофіційних джерел Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася в районі Житнього ринку.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2023 року поліцейські райуправління розповідали, що викрили причетного 44-річного містянина, який вкрав продукти пенсіонерки із комірки для речей, підібравши ключ. З власних джерел Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася в одному з магазинів на Хлібній.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка кіоск торгівельний кіоск магазин Житній ринок ринок РУП 
Матеріали по темі