Події

Винесли агропрепаратів на 60 тис. грн із підприємства, на якому працювали: поліцейські викрили причетних жителів Житомирської області

15 May 2023, 15:58

Звягельські поліцейські викрили двох чоловіків у крадіжці агропрепаратів.

Про це 15 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Жиомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«13 травня до поліції надійшло повідомлення про викрадення гербіцидів із підприємства, розташованому у Чижівський громаді. Вартість викраденого становила близько 60 тисяч гривень. У ситуації розбирались правоохоронці Звягельського райвідділу. Працівник підприємства розповів, що виявив відсутність значної кількості хімічних речовин на складі. Оперативники кримінальної поліції опитали ймовірних свідків та очевидців події, провели інші заходи й встановили, що до крадіжки можуть бути причетними двоє жителів Звягельського району. Чоловіки, віком 34 та 60 років, працювали на підприємстві та мали доступ до складського приміщення. Саме вони виносили гербіциди упродовж кількох днів та зберігали вдома», - йдеться в повідомленні.

Викрадене правоохоронці вилучили. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

За чинним законодавством причетним за такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2022 року поліція інформувала, що у Житомирі 40-річний житель Березівської громади вкрав із місця роботи ноутбук, підсилювач звуку та кілька мікрофонів, аби продати їх, а отримані кошти витратити на онлайн-ігри.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка підприємство агропрепарат гербіцид 
Матеріали по темі