Події

У Житомирській області Chevrolet зіткнувся з мотоциклом, який рухався по пішохідному переході: водій двоколісника загинув на місці

17 May 2023, 13:09

На Звягельщині 16 травня у ДТП загинув мотоцикліст, поліція проводить досудове розслідування.

Про це 17 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася уранці 16 травня на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Романівки Брониківської громади. Попередньо, водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 52-річний житель райцентру, здійснив зіткнення із мотоциклом «Viper» під керуванням 68-річного жителя Стриївської громади, який рухався по пішохідному переходу. У результаті мотоцикліст від отриманих травм загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на дорозі.

Нагадаємо, увечері 11 травня у Житомирському районі двоє неповнолітніх потрапили в аварію на мотоциклі: один із них – у травматології.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2023 року у Житомирі зіткнулися мікроавтобус та мотоцикл: постраждав 15-річний водій двоколісника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі