Місто

У центрі Житомира 19 травня протягом дня буде відсутнє водопостачання

19 May 2023, 09:15

У центральній частині Житомира 19 травня з 11 до 18 години не буде води через зведення водопровідної камери.

Про це зранку 19 травня повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«До уваги мешканців центральної частини міста! Сьогодні працівники водоканалу зводитимуть водопровідну камеру та проводитимуть переключення на водогоні міста, у зв’язку із чим з 11:00 до 18:00 буде призупинено подачу води до домоволодінь, що знаходяться у центрі Житомира», - йдеться в повідомленні.

У водоканалі нагадали, що готуються замінити майже пів кілометра водопровідної магістралі, що дасть змогу зменшити кількість аварійних ситуацій, які трапляються на водогоні у центральній частині міста, знизити капітальні вкладення для проведення ремонтних робіт та покращити надання якості послуги за рахунок транспортування води новими поліетиленовими трубопроводами.

Нагадаємо, КП «Житомирводоканал» попереджало про призупинення 10 травня водопостачання за такими адресами: вул. Небесної сотні (від 10 до 44 будинку (парна сторона)); вул. Грушевського, 36; вул. Київська, 39, 52, 58; м-н Житній ринок, 2. Однак увечері 10 травня житомиряни, які живуть у центральній частині міста, почали бідкатися на відсутнє водопостачання і за тими адресами, про які «Житомирводоканал» не попереджав – у колцентрі радили набратися терпіння, оскільки «відбулося екстрене відключення води».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода водопостачання 
Матеріали по темі