Місто

У Житомирі проходять змагання із футболу серед допризовної молоді на Кубок міністра оборони України

19 May 2023, 13:49

У Житомирі 19 травня у ФОК «Динамо» проходять змагання із футболу серед допризовної молоді на Кубок міністра оборони України. У змаганнях беруть участь шість команд із Житомира та області. Метою заходу є нагадування суспільству через спорт про військово-патріотичне виховання молоді та його необхідності, зокрема, і серед тих хлопців, які готуються стати воїнами й захищати країну.

«Шість команд (беруть участь). Змагання на Кубок міністра оборони вже не перший рік проводяться. Грають дві групи по три в одне коло, потім матч між собою в півфінали за третє-четверте і за перше-друге місце. Це розпочинали як таке зайве нагадування через спорт про військово-патріотичне виховання і про необхідність виховання патріотизму серед молоді, особливо серед тих хлопців, які готуються стати воїнами. Дві команди – це представники міста Житомира і чотири команди – це представники чотирьох районів Житомирської області», - прокоментував голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран.

Нагадаємо, 8 травня на стадіоні «Спартак Арена» стартувала шкільна ліга з футболу. Чемпіонат серед учнів 2013-2014 років народження у місті провели вперше, до змагань долучилися команди з житомирських ліцеїв та з найближчих територіальних громад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол змагання Кубок Міністра оборони 
Матеріали по темі