Події

У Коростенському районі чоловік до смерті побив співмешканку, з якою переїхав із Донецької області

23 May 2023, 11:01

У Коростенському районі Житомирської області 42-річний чоловік, бувши напідпитку, побив співмешканку. Жінка не вижила. Причетному повідомили про підозру.

Про це 22 травня повідомила Коростенська окружна прокуратура.

«За процесуального керівництва прокурорів Коростенської окружної прокуратури повідомлено про підозру уродженцю республіки Казахстан за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство)», – йдеться

За даними слідства, 21 травня цього року, у вечірній час, підозрюваний, перебуваючи зі своєю співмешканкою в будинку одного із сіл Коростенського району, розпочав черговий побутовий сімейний конфлікт.

Зазначається, що співмешканці переїхали та проживали як внутрішньо переміщені особи з Донецької області.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під впливом негативних емоцій, 42-річний чоловік в залі будинку, наніс численні удари кулаками, ногами по різних частинах тіла співмешканки та навіть дерев’яним стільцем, в результаті чого остання померла.

В розпал сварки, померла встигла зателефонувати до поліції, однак, прибувши негайно на місце, працівники райуправління застали її вже вбитою.

Підозрюваного того ж дня затримано в порядку ст. 208 КПК України, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводилося слідчими Коростенського райуправління поліції.

Санкція статті Кримінального кодексу України передбачає найсуворіше покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2022 року лікарі констатували смерть 47-річної жительки села Зарічани Житомирського району у власному будинку. Цього ж дня поліцейські встановили причетність до вчинення тяжкого злочину її 55-річного співмешканця. Попередньо було встановлено, що того вечора у подружжя виник конфлікт на побутовому ґрунті, в ході якого чоловік побив жінку. Пізніше він викликав «швидку», однак лікарі вже були безсилі. Чоловіка засудили до 9 років позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття вбивство насильство прокуратура Коростенський район  
Матеріали по темі