Події

Вкрав ікони, інструменти й тюнер: у Житомирській області затримали рецидивіста, який днями обікрав медзаклад заради спиртного

24 May 2023, 13:42

Упродовж доби поліцейські викрили трьох жителів Звягельщини у крадіжках майна з приватних обійсть, одного з них уже «ловили» днями на подібному злочині.

Про це 24 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«62-річна жителька райцентру розповіла правоохоронцям, що з її будинку, в якому нині ніхто не проживає, зникли інструменти, цифровий телеприймач, ікони та інше майно. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 52-річний місцевий житель. Саме цього чоловіка раніше викрили у крадіжці з амбулаторії у с. Наталівці. Він визнав свою провину, а викрадене правоохоронці вилучили», - йдеться в повідомленні.

Крім того, 55-річна жителька смт Довбиша повідомила поліцейським про зникнення з її літньої кухні двох велосипедів, бензопили та набору інструментів. Правоохоронці з’ясували, що до події причетні двоє місцевих парубків, віком 22 та 18 років. Попередньо, вони вночі пошкодили замок, щоб потрапити всередину приміщення. Частину викраденого заховали у закинутій хаті, тож поліцейські вилучили майно. Також вони з’ясовують місце знаходження одного з велосипедів та інструментів.

В обох випадках слідчі Звягельського райвідділу розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Причетним за такі дії може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 22 травня поліція інформувала, що у селі Наталівці житель Звягеля проліз у медзаклад, розбивши вікно, викрав там ноутбуки із портативним зарядним пристроєм, аби потім продати їх і купити спиртне. Потому чоловік переховувався у цьому ж селі кілька днів у хаті-пустці, де його і розшукали правоохоронці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій 
Матеріали по темі