Події

У Малині горіли магазини на кооперативному ринку: вогонь знищив товари та понад 80 квадратних метрів покрівлі

25 May 2023, 12:33

У Малині 24 травня вогнеборці ліквідували пожежу на території кооперативного ринку.

Про це 25 травня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«24 травня о 18:38 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в цегляній будівлі на території кооперативного ринку в м. Малин Коростенського району. Про це рятувальників сповістив охоронник, який помітив задимлення на території об'єкту. По прибуттю вогнеборців до місця виклику з-під даху однієї із будівель йшов густий дим. Оцінивши обстановку, керівник гасіння прийняв рішення залучити додаткове відділення рятувальників для захисту сусідніх будівель від перекидання вогню. Менше години знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю й перекриття будівлі на площі 84 кв. м, а також пошкодити продовольчі товари, що зберігалися всередині. Подальшого розповсюдження полум'я вогнеборці не допустили», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 9 чоловік особового складу на двох пожежних автомобілях. Наразі фахівці розглядають кілька причин виникнення загоряння. Остаточна стане відомою після закінчення розслідування.


Нагадаємо, 1 квітня у місті Радомишль Житомирської області горів магазин. Імовірна причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Рятувальники впоралися з пожежею упродовж години. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Вогонь устиг знищити 40 кв. м перекриття та пошкодити 15 кв. м покрівлі. За словами продавчині, перед тим, як виникла пожежа, в магазині зникло світло.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2023 року в селі Бігунь Коростенського району вогнеборці ліквідували пожежу у магазині. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало порушення правил монтажу теплогенеруючих агрегатів (твердопаливного котла).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин ринок кооперативний ринок пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі