Місто

У Житомирі 27 травня перекриють вулицю у центральній частині міста та змінять один із тролейбусних маршрутів

26 May 2023, 14:49

У суботу, 27 травня, в Житомирі триватимуть заходи з нагоди виходу ФК «Полісся» у Премʼєр-Лігу. У зв’язку з цим на одній із вулиць у центральній частині міста перекриють рух транспорту, а також частково змінять маршрут тролейбусів № 15А.

Про це попереджає пресслужба Житомирської міської ради.

«З 10:00 до 17:00 буде перекрито рух по вулиці Фещенка-Чопівського: від перехрестя зі Старим бульваром до перехрестя з вулицею Червоного хреста», – йдеться у повідомленні.

А рух тролейбусного маршруту №15А в напрямку вулиці Чуднівської перенаправлять за таким маршрутом:
вулиця Велика Бердичівська — вулиця Театральна — майдан Перемоги — вулиця Театральна — вулиця Мала Бердичівська — вулиця Леха Качинського — вулиця Чуднівська.

У зворотному напрямку — тролейбус курсуватиме за звичайним маршрутом.

Нагадаємо, 27 травня 2023 року в Житомирі пройдуть заходи з нагоди виходу футбольного клубу «Полісся» до Прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу.

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року житомирський ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з міста Кременчук з рахунком 5:0 і забезпечило собі вихід у Прем’єр-лігу. 22 травня житомирське «Полісся» розійшлось нічиєю з київською «Оболонню» і продовжує очолювати турнірну таблицю VBET UA Першої «Чемпіонської», «Оболонь» - на другому місці з різницею в одне очко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" фан-зона УПЛ тролейбус тролейбус №15А перекриття руху Фещенка-Чопівського  
Матеріали по темі