Події

У Житомирі містяни допомогли патрульним знайти двох малих дітей, які зникли проти ночі

26 May 2023, 16:44

Житомирські патрульні 25 травня отримали два повідомлення про зникнення дітей: 4-річного хлопчика та 7-річної дівчинки. Завдяки допомозі небайдужих містян обох розшукали та повернули батькам.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 19-ї години, поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Вітрука перебуває хлопчик 4 років без дорослих. Не гаючи часу, інспектори прибули за адресою, де перебувала дитина із заявницею. Хлопчик розповів патрульним, як звати батьків та назвав своє прізвище», – йдеться у повідомленні.

Патрульні за допомогою соціальних мереж знайшли та зв'язались з батьками хлопчика. Невдовзі вони прибули на місце події, де інспектори передали їм сина, а також провели профілактичну бесіду та повідомили про випадок працівників ювенальної превенції.

Інше повідомлення, про зникнення дитини, охоронці порядку отримали ближче до півночі від стурбованої матері, яка повідомила що її 7-річна донька пішла гуляти на вулицю і досі не повернулася. Власні пошуки матері виявилися марними.

Патрульні провели розшукові дії, опитали сусідів та громадян і з'ясували, що неподалік у сусідньому будинку проживає одноліток дівчинки, та, можливо, вона там, оскільки її бачили поблизу будинку.

Піднявшись у квартиру, яку зазначили очевидці, інспектори виявили дитину. Заявниця впізнала свою доньку.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та працівників ювенальної превенції.

«На щастя, ці подорожі маленьких мандрівників закінчились добре. Ми вдячні громадянам за небайдужість та проявлену турботу», – кажуть патрульні та закликають: у разі зникнення дитини, не варто гаяти часу, слід одразу телефонувати на 102.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2023 року у Житомирі випадкові перехожі та патрульні допомогли повернутися додому 5-річному хлопчику з передмістя. Малий мандрував обласним центром без дорослих, а тим часом мама його розшукувала. Завдяки повідомленню уважної і небайдужої громадянки дитину повернули рідним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення дитина патрульна поліція  
Матеріали по темі