Місто

Як житомиряни у фан-зонах підтримували ФК «Полісся» в їх переможній грі

27 May 2023, 16:31

На пам’ятнику морозиву з’явився м’яч, Сергій Павлович Корольов одягнув форму, а на центральних вулицях майорять зелено-жовті прапорці. Так Житомир підтримує рідний футбольний клуб «Полісся», який 27 травня грає проти ФК «ЛНЗ» з Черкас. У разі перемоги команда стане чемпіоном Першої ліги.

У День матчу для житомирян організували фан-зони. Одна працює на вулиці Михайлівській. Тут встановили атракціони на футбольну тематику, дітям безкоштовно роздають брендоване морозиво, на екрані йде трансляція матчу. Друга розміщена біля стадіону «Полісся». Тут працює фотозона, роздають прапорці футбольного клубу, і звісно на великому екрані транслюють матч.

Дорослі та маленькі фанати активно підтримують житомирську команду.

По завершенню першого тайму ФК «Полісся» вело з рахунком 2:0 і в результаті матч завершився перемогою житомирських футболістів: вони стали переможцями Першої ліги, отримали золоті медалі та кубок.

Нагадаємо, 27 травня в Житомирі з нагоди виходу ФК «Полісся» у Премʼєр-лігу будуть організовані фан-зони на Михайлівській та біля стадіону, через з 10:00 до 17:00 був перекритий рух транспорту по вулиці Фещенка-Чопівського (від перехрестя зі Старим бульваром до перехрестя з вул.Червоного хреста), а тролейбус №15А тимчасово змінив маршрут.

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року житомирський ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з міста Кременчук з рахунком 5:0 і забезпечило собі вихід у Прем’єр-лігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол фан-зона УПЛ 
Матеріали по темі