Події

За добу у Житомирі та області сталися 15 пожеж: горіли будинки, господарські споруди, трансформатор та трава зі сміттям

29 May 2023, 09:49

За добу з 27 на 28 травня вогнеборці області ліквідували 15 пожеж різнопланового характеру.

Про це 28 травня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Упродовж минулої доби рятувальники області ліквідували 4 загоряння сухої рослинності та чагарників, що сталися в с. Сінгури Житомирського району, смт Іршанськ Коростенського району та в обласному центрі. Загалом вогнем пройдено майже 3 га території. Вдалося запобігти розповсюдження полум’я на будівлі громадян», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в с. Мусіївка Житомирського району та с. Серби Звягельського району фахівці ДСНС ліквідували два загоряння, що виникли на дахах приватних житлових будинків. У першому випадку вогнем знищено дах на площі 54 кв. м та домашні речі, у другому ж – 1 кв. м перекриття.

Також у селах Мамеч, Літки, Жеревці та Красностав Коростенського району рятувальники загасили 4 займання в приватних господарських спорудах, а в с. Печанівка Житомирського району ліквідували загоряння трансформатора.

До того ж в м. Бердичів, смт Гришківці Бердичівського району та в с. Морозівка і смт Корнин Житомирського району загасили палаюче сміття на відкритій місцевості. Загалом вогнем пройдено 121 кв. м території.

Під час усіх пожеж загиблих та травмованих немає. Наразі остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 25 травня у Коростишеві у приватному секторі у дерев’яній літній кухні сталася пожежа, внаслідок якої постраждав 50-річний чоловік: постраждалий готував їжу на пічці у тріщинах, це і стало ймовірною причиною загоряння.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 17 травня 2023 року в Житомирі горіли господарчі споруди в приватному секторі. Три з них вогонь знищив. Чоловік, який намагався самотужки приборкати полум’я, отримав опіки. Крім того, на пожежі загинула живність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі