Фоторепортаж

Житомирські танцюристи поважного віку влаштували концерт, щоб зібрати кошти для військового шпиталю. Фоторепортаж

30 May 2023, 16:25

Танцювальний клуб «Ретро» університету людей поважного віку при Центральній міській бібліотеці ім. В. Земляка працює вже вісім років. Усі ці роки танцюристи-аматори влаштовували показові виступи на різноманітних міських майданчиках. Цього року вони підготували звітний благодійний концерт у Житомирському палаці культури, який відбувся 30 травня.

Тут усі охочі могли насолодитися виступами аматорських міських колективів. У вдячність за виступ можна було покласти будь-яку посильну суму у спеціальну скриньку на вході до залу. Ці кошти будуть спрямовані на купівлю засобів гігієни для поранених військових у шпиталі.

«Наші артисти за роки карантину дуже скучили за постійними виступами. Під час повномасштабного вторгнення також не дуже до концертів. Але наші люди поважного віку - дуже активні і для них головне - бути корисними. Тож сьогодні ми організували не просто звітний концерт, а благодійний, щоб допомогти нашим пораненим захисникам та зібрати для них на індивідуальні засоби гігієни», - розповідає керівниця клубу танцю «Ретро» Наталія Хомчук.

Нагадаємо, у 2020 році у Житомирській міськраді провели Перший благодійний бал для людей поважного віку.

А подивитися репетиції танцювального клубу “Ретро” у 2021 році можна тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: танцюрист військовий шпиталь танцювальний клуб "Ретро" Хомчук палац культури 
Матеріали по темі