Фоторепортаж

Сльози радості, вальс, усмішки та обійми – у житомирському ліцеї пролунав останній дзвоник. Фоторепортаж

2 June 2023, 11:43

Зі сльозами радості і усмішками на обличчі зранку 2 червня 32 випускники Житомирського ліцею №2 танцювали вальс на своєму останньому дзвонику.

«Цей навчальний рік був надзвичайно важким для всієї України. Наш ліцей кілька разів страждав від ворожих обстрілів. Пошкоджень в ліцеї надзвичайно багато. Попри все, наші діти мають змогу навчатися та отримувати нові знання - у нас 40 відмінників цього року. Діти відчувають тривожність, і кожне свято для них важливе. Вони чекають кожну можливість отримати позитивні емоції. Сьогодні наші учні усміхнені, вони радіють. У них свято. Перш за все - у випускників та їх батьків. Я пам'ятаю, як 11 років тому вони зі своїми батьками стояли тут на своєму першому дзвонику. А тепер, за традицією вони стоять зі своїми батьками, Кожного разу у це свято я плачу. Це сльози радості, у велике життя йде частинка нашого колективу. Випускники - наше майбутнє і саме від них залежить майбутнє нашої країни», - говорить директорка ліцею Валентина Полулях.

Останні дзвоники у школах Житомира цьогоріч почали лунати ще 31 травня і триватимуть впродовж наступного тижня. Директори шкіл, виходячи зі своїх умов, самі вирішують, коли проводити свято.

Нагадаємо, у одній з міських шкіл у 2022 році відсвяткували останній дзвоник в онлайн форматі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: останній дзвоник школа ліцей учень учні діти випуск випускник 
Матеріали по темі