Фоторепортаж

​Перша літня сесія Житомирської міськради та друге позачергове засідання за тиждень. Фоторепортаж

6 June 2023, 11:20

29 позачергова сесія Житомирської міської ради почалася 6 червня о 8:30 і тривала пів години.

Напередодні, 5 червня мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії, у порядку денному якої було 10 питань.

Депутати розглянули запропоновані проєкти рішень, зокрема – питання «Про інвентаризацію земель комунальної власності в районі вул. Северина Наливайка та пров. Медовий», на цій ділянці Уряд Естонії пропонує побудувати дитячий будинок сімейного типу. Депутати підтримали проєкт рішення: 33 проголосували «за».

Зауважимо, на початок сесії прибули 26 депутатів.

Нагадаємо, 29 травня мер підписав розпорядження про скликання позачергової сесії, у порядку денному було лише два питання: про внесення змін до програми житлового господарства та поводження з відходами; про внесення змін до бюджету Житомирської міської територіальної громади на 2023 рік. Анонсувалося виділення коштів на ОСББ та управляючим компаніям на відновлення пошкоджень після ворожої атаки «шахедами» під ранок 28 травня: пошкодження переважно в місцях загального користування багатоквартирних будинків.

30 травня 2023 року на позачерговій сесії міської ради виділили 5 млн грн на ліквідацію пошкоджень після обстрілів в 170 житомирських будинках. Детальніше дивіться у сюжеті

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія 
Матеріали по темі