Економіка

АТ «Житомиргаз» нагадує: оплату за розподіл газу необхідно здійснювати у поточному місяці!

7 June 2023, 12:46

Газова інфраструктура має завжди знаходитись в робочому стані і підтримувати тиск газу, необхідний для споживання газу в будь-який час.

Саме плата за розподіл газу використовується на обслуговування та утримання газових мереж, роботу аварійно-диспетчерської служби, оплату праці фахівців, які щодня підтримують роботу газопроводів на належному рівні. Крім того, «Житомиргаз» інвестує в реконструкцію і модернізацію газових мереж.

Плата за розподіл газу є не лише в Україні, а й у багатьох інших країнах. У нашій країні такий платіж існував завжди. Регулювати тарифи на газ та його розподіл – повноваження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Несплата послуги газопостачання може призвести до погіршення стану газових мереж, відсутності можливості проводити діагностику їхнього стану та ремонтних робіт за потреби. Оплата цих робіт здійснюється за кошти, які споживач платить за послугу розподілу природного газу.

«В середньому 72% споживачів відповідально ставляться до розрахунків та вчасно сплачують за доставку блакитного палива. Саме завдяки їм ми маємо змогу підтримувати безаварійне та безперебійне газопостачання, проводити регламентні роботи, модернізувати мережі», — розповідає Людмила Усик, комерційний директор АТ «Житомиргаз».

Оплата за доставку природного газу – це, в першу чергу, інвестиція у власний комфорт та безпеку. Нагадуємо, щомісячну плату за розподіл потрібно здійснювати до 20 числа кожного місяця!

Оберіть зручний спосіб оплати онлайн для себе:

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua http://bit.ly/cabinet104

Щоб знайти електронний рахунок в особистому кабінеті необхідно натиснути на три лінії в лівому куті екрана, потім обрати опцію «Розрахунки», «Доставка» та натиснути «Завантажити рахунок».

2. Мобільний додаток 104Mobile для Android https://bit.ly/3faDbEc.

3. Мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone https://apple.co/2CXgJl6

4. Чат-бот «7104ua» у Viber https://chats.viber.com/7104ua

5. Чат-бот «7104ua» у Telegram https://t.me/ua7104_bot

6. Через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз 
Матеріали по темі