Події

У Житомирській області поліцейські спіймали чергового любителя їздити напідпитку, чоловік жбурнув у службове авто кілька сотень

7 June 2023, 17:30

Увечері 6 червня у Черняхівській громаді Житомирської області під час патрулювання поліцейські виявили порушника Правил дорожнього руху. Нетверезий водій намагався відкупитися від поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що він напідпитку, тому запропонували пройти процедуру освідування щодо керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився, натомість запропонував правоохоронцям гроші», – йдеться у повідомленні.

Про те, що його дії записують на бодікамеру і за його пропозицію передбачена кримінальна відповідальність, водія попередили, але це його не зупинило. Правопорушник кинув гроші через вікно на пасажирське сидіння службового автомобіля.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Щодо водія поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння…) КУпАП.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Тож чоловікові загрожує штраф або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2023 року в Попільні Житомирської області нетверезий водій запропонував патрульним майже 7 тисяч гривень, щоб уникнути відповідальності за вчинені правопорушення. Натомість став фігурантом кримінального провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар водій нетверезий водій п’яний водій сп’яніння  
Матеріали по темі