Місто

У перші вихідні липня в житомирському гідропарку планують провести змагання з веслування на човнах

9 June 2023, 11:55

Наприкінці червня - на початку липня у житомирському гідропарку мають відбутися змагання з веслування на човнах «Дракон».

Проєкт рішення про організацію проведення змагань 7 червня оприлюднили на сайті міськради.

«Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради спільно з громадською організацією «Федерація з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області» (за згодою) забезпечити організацію та проведення 30 червня - 02 липня 2023 року на території міського Гідропарку змагань з веслування на човнах «Дракон»», – йдеться у проєкті рішення.

Відповідно до проєкту рішення, Житомирська міська комунальна рятувальна служба на воді має забезпечити супровід катером під час змагань уздовж берегової лінії міського гідропарку. А управління культури міської ради й КП «Парк» забезпечать надання організаторам змагань необхідної кількості рятувальних човнів та катамаранів для облаштування дистанції змагань і роботи суддів та рятувальників.

Скриншот з проєкту рішення

Нагадаємо, у березні 2023 року Житомир приймав спортсменів з більше ніж 10 областей України на звітній конференції Федерації України з веслування на човнах «Дракон». Обговорили напрацювання та плани.

Як повідомляв Житомир.info,1 жовтня 2022 року в житомирському гідропарку стартував дводенний Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон». Паралельно з Чемпіонатом України з веслування на човнах «Дракон» по обіді у тутешньому гідропарку проходив Турнір з плавання на відкритій воді – «Кубок трьох річок». 4 жовтня міська рада оприлюднила результати спортивних заходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання веслування "Дракон" гідропарк проєкт рішення виконком  
Матеріали по темі