Події

Побив сина і влаштував погром у квітковому магазині на Київській: житомирянину оголосили про підозру

9 June 2023, 13:48

Житомирянину, який 1 червня вдарив сина під час конфлікту і пошкодив майно у квітковому магазині, оголосили про підозру.

Про це 9 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«1 червня 49-річний житель обласного центру вдарив свого сина під час конфлікту. При цьому чоловік пошкодив майно у квітковому магазині. Поліцейські Житомирського РУП, які працювали на місці події, зафіксували всі обставини. Були встановлені та допитані усі сторони конфлікту. Того ж дня було розпочате досудове розслідування. Щоб встановити наявність у потерпілого тілесних ушкоджень та ступінь їх тяжкості, його було направлено для проходження судово-медичної експертизи», - йдеться в повідомленні.

Відтак, спираючись на результати отриманих експертних висновків та інших процесуальних дій, дізнавачі Житомирського районного управління поліції 8 червня повідомили чоловікові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 126 (Побої та мордування) КК України.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 1 червня 2023 року місцеві телеграм-канали почали поширювати відео конфлікту між двома чоловіками, яке сталося в квітковому магазині theM, який знаходиться в Житомирі на вул.Київська, 41.

За попередньою інформацією, на відео був конфлікт батька та сина Протасевичів. Батько, Максим Протасевич, є власником магазину інструментів «Омах-Центр» з виставкою котів, який знаходиться в тому ж будинку, що і квіткова крамниця сина.Старший Протасевич також є членом громадських організацій «Професійна ліга захисників тварин» та «Клуб любителів котів «Світ-Біст».

Дехто припускав, що конфлікт почався ще кілька місяців тому, коли поліція почала перевірку інформації про те, що чоловік викрав кішку, яка проживала у квітковому магазині: магазин – на Київській, 41, а чоловік-викрадач – батько Протасевич.

У поліції в коментарі Житомир.info інформували, що правоохоронці отримували виклик і виїжджали на місце події, однак станом на 1 червня не було відомо, яка правова кваліфікація події та що стало причиною конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підозра побиття конфлікт батько син квітковий магазин Протасевич 
Матеріали по темі