Економіка

Ще один новозбудований АЗК національна мережа UPG відкрила на Житомирщині – другий за пів року

9 June 2023, 15:15

Широкомасштабна війна – не привід опускати руки, адже саме цього найбільше прагне ворог. Усвідомлюючи це, українці продовжують стояти за країну, відбудовувати її інфраструктуру та підтримувати економіку. Попри ймовірні ризики національна мережа АЗК UPG будує нові сучасні об’єкти та щодня заправляє українців якісним європейським пальним.

У селі Глибочиця під Житомиром, що на трасі Київ-Чоп, UPG відкрила вже другий за цей рік ультрасучасний комплекс. Перший запрацював у березні. Його відкриття компанія присвятила своєму двадцятиріччю. Об’єкти розташовані дзеркально.

Новий комплекс задовольнить потреби автомобілів з усіма можливими типами двигунів. Наповнити бак пальним тут можна без черг та зайвого очікування, оскільки окрім восьми класичних паливно-роздавальних колонок АЗК обладнаний ще й двома швидкісними, призначеними для заправки дизпальним вантажівок. Крім того, для зручності водіїв окремо розташовано газозаправну станцію на два пістолети.

На АЗК також передбачено станцію AdBlue. Тож заправити реагент можна одразу в бак або ж придбати його у каністрі в магазині.

Компанія робить акцент на мультифункціональності та якості послуг, тож, завітавши на UPG, ви зможете як наповнити бак автомобіля пальним стандарту Євро-5, так і закрити безліч інших важливих потреб у дорозі. Традиційно на нових об’єктах працює магазин супутніх товарів та сучасний ресторан VIVO café, де професійні кухарі готують страви з-під ножа. Тут завжди можна ситно та смачно поїсти, придбати необхідні важливі дрібниці, залити омивач, просто випити улюбленої кави чи прихопити її з собою. Відпочити ви зможете як всередині закладу, так і на літній терасі.

До речі, нещодавно компанія запустила в продаж власне морозиво під брендом ice U, тож це – ще одна чудова нагода заїхати на UPG влітку. Крім того, меню VIVO café доповнене освіжаючими сезонними десертами та прохолодними напоями.

Красиво озеленена територія комплексу продумана ще й так, щоб водіям не доводилося гаяти час на пошуки вільного місця. Одночасно тут зможуть припаркуватися 70 автомобілів, 22 з яких – великогабаритні вантажівки.

Кожен новий комплекс, який компанія будує в області, це також нові робочі місця із соціальними гарантіями та комфортними умовами праці. На АЗК у селі Глибочиця UPG забезпечила роботою 56 жителів регіону.

Подарунки для клієнтів

З нагоди відкриття нового комплексу UPG підготувала подарунки для відвідувачів. Щоб заправлятися з додатковою вигодою, приєднуйтеся до бонусної програми UPGgood.

Протягом місяця заправляйтеся зі знижкою: за кожен літр бензину або ДП – 1 грн, а за кожен літр газу – 50 коп.

Вже традиційно для перших відвідувачів передбачено миттєві подарунки: напої, смачні та ситні бургери, солодощі, ароматизатори для авто тощо. А до кожного придбаного гарячого напою вас пригостять фірмовою цукеркою upg!

До зустрічі на UPG!

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: UPG АЗК заправка  
Матеріали по темі