Суспільство

Нова ультрасучасна автозаправка UPG на Житомирщині: якісне пальне, смачна їжа та 70 паркомісць для авто

10 June 2023, 12:45

Попри виклики та ризики пов’язані з війною, компанія UPG розвиває свою мережу АЗК. Аби заправляти якомога більше українців якісним європейським пальним в селі Глибочиця, на трасі Київ-Чоп, неподалік Житомира, UPG відкрила другий новий ультрасучасний автозаправний комплекс, розмістивши його дзеркально тому, який запрацював тут у березні.

«Це свято для мене, як для власника. Для мене це, як завжди, ще одна дитинка в родині. Компанія UPG – це, перш за все, якісний сервіс, якісне пальне. Я дуже радий, що ми відкрили ще одну точку, і саме в себе на Батьківщині, яка надасть можливості гарного сервісу, гарної якості, швидкого обслуговування», – каже засновник та власник групи компаній UPG Володимир Петренко.

«АЗК комплекс містить велику кількість колонок, є додатковий газовий модуль, є колонки з вбудованим газом. Можна заправитись не тільки бензином, а і газом. Є швидкісна колонка, яка заправляє великогабаритні автомобілі. На нашій АЗК ви можете заправити свої автомобілі високоякісним європейським пальним. Починаючи від 95 звичайного до високооктанового 100-го», – додає керівниця АЗК UPG «Глибочиця-2» Людмила Ольховська.

Заїхавши на АЗК клієнти отримають не лише повний бак високоякісного пального, а і зможуть смачно попоїсти у ресторані VIVO café. Перепочивши з дороги у затишному залі, або ж на літній терасі.

«У нас є дуже гарні зони відпочинку – літній варіант і в залі. Дуже смачна кава, страви. Всі страви готуються з-під ножа шеф-кухарем. Будемо раді вітати вас на UPG», – розповідає керівниця АЗК UPG «Глибочиця -2» Людмила Ольховська.

Не виникне труднощів і з паркуванням авто, – зауважує керівниця. Оскільки тут облаштовано 70 паркомісць для автомобілів, 22 з яких для великогабаритних вантажівок.


Загалом – це 83-й по Україні та 10-й на Житомирщині автозаправний комплекс компанії UPG і на цьому – зауважує засновник, зупинятися не збираються.

«Ми зараз будуємо далі по Україні об'єкти. Ми не зупинялися жодного дня. І на сьогоднішній день будівництво знаходиться паралельно 4 об'єкти: в Луцьку, у Львові, в Вінницькій області зараз починається будівництво. Тобто ми рухаємося далі, ми не зупиняємось», – коментує засновник та власник групи компаній UPG Володимир Петренко.

І не треба, – переконує очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Адже, окрім європейського сервісу та пального АЗК UPG забезпечує мешканців області робочими місцями, поповнює бюджети громад за рахунок податків. Таким чином, підтримуючи економічний фронт країни.


«UPG – це завжди була європейська якість пального, на сьогодні це європейська якість сервісу, європейська якість обслуговування. І мені надзвичайно приємно, що саме на Житомирщині ця компанія працює, функціонує. Хочу подякувати великому другу, великому меценату, великому платнику податків на Житомирщині, сімейній компанії UPG, зокрема Володимиру Миколайовичу Петренку, який у всі самі важкі часи завжди стояв поруч біля влади, завжди допомагав», – дякує засновнику мережі АЗК UPG начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.



Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗК UPG заправка пальне 
Матеріали по темі