Події

У житомирському гідропарку на дитячому пляжі помер 76-річний пенсіонер, очевидці припускають – через серцевий напад

10 June 2023, 13:35

У житомирському гідропарку 10 червня на дитячому пляжі помер чоловік.

Про це 10 червня після 12 години повідомила пресслужба Житомирської міськради.

«На дитячому пляжі у Гідропарку сьогодні стався нещасний випадок. Чоловік, років 70, помер, ймовірно, від інфаркту. Серцевий напад застав чоловіка у воді. Чергові міської рятувальної служби на воді підняли тіло без ознак життя. Рятувальники провели реанімаційні заходи та викликали карету швидкої допомоги. Лікарі зафіксували смерть попередньо не через утоплення. Очікуємо на приїзд слідчо-оперативної служби», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі Житомирського райуправління підтвердили інформацію про смерть людини та надали деякі подробиці.

«Повідомлення про смерть чоловіка у житомирському гідропарку надійшло 10 червня близько 11:45. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління, також були медики та свідки пригоди. Дійсно, зафіксували смерть 76-річного житомирянина. Попередньо, причин насильницької смерті не виявлено, остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи», - проінформували в пресслужбі Житомирського РУП.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2021 року у житомирському гідропарку на Водохреще після купання в крижаній воді помер пенсіонер

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк смерть пляж 
Матеріали по темі