Події

У Житомирі на Корбутівці сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів: є потерпілі – жінка та дитина

10 June 2023, 19:05

У Житомирі на Чуднівській 10 червня близько 17 години сталася ДТП із потерпілими.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області в коментарі Житомир.info підтвердили факт ДТП та надали подробиці автопригоди.

«Виклик про ДТП на Корбутівці надійшов о 16:35. Водій авто Skoda не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції, в результаті чого допустив зіткнення з транспортними засобами Volkswagen та Hyundai, після чого виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з авто Renault. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. За попередньою інформацією, в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Патрульні забезпечили регулювання дорожнього руху та склали відповідні адміністративні матеріали. Водії не були в стані алкогольного сп’яніння», - прокоментували у пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області.

А в коментарі ГУНП у Житомирській області для Житомир.info уточнили, що в автопригоді є двоє потерпілих, серед них – дитина 2017 року народження, обстежена медиками, але не госпіталізована, та жінка 1982 року народження, яка потрапила до травматологічного відділення.

Нагадаємо, 10 червня близько 13 години у патрульній поліції інформували, що поблизу села Вереси сталася ДТП із потерпілими: рух транспорту ускладнений в обох напрямках, а об’їзд в напрямку столиці організовано через Житомир. Згодом у поліції надали подробиці ДТП поблизу Житомира: внаслідок зіткнення двох автівок постраждали чотири людини, серед яких – дитина. Всіх їх ушпиталили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі