Події

На території лісництва у Житомирській області під час рубки дерев загинув місцевий житель: уламок берези потрапив чоловіку в голову

12 June 2023, 10:39

Самовільна рубка в лісах Житомирщини призвела до загибелі 45-річного місцевого жителя.

Про це 9 червня повідомила пресслужба Столичного лісового офісу.

«Трагічний випадок стався сьогодні вранці, на території Піщаницького лісництва. В результаті рубки, при якій були порушені усі норми безпеки, загинув 45-річний чоловік родом з Коростенського району», - йдеться в повідомленні.

За даними від філії «Овруцьке спеціалізоване господарство», під час самовільної рубки загиблий розпочав звалювати сухостійне дерево берези, діаметр пня якого становив 34 сантиметри. Проте, при падінні, зрізане дерево розламалося, і уламок верхньої частини потрапив в голову. Каретою швидкої допомоги потерпілий був доставлений до Овруцької лікарні, але внаслідок важкої травми, лікарі констатували смерть.

Наразі правоохоронні органи проводять розслідування відносно цього випадку, зокрема встановлюються всі обставини, що призвели до самовільної рубки.

Нагадаємо, 11 травня пресслужба Столичного лісового офісу інформувала, що у лісовому масиві Глумчанського лісництва філії «Ємільчинське лісове господарство» під час рубки дерев на місцевого жителя впала сосна: чоловік загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рубка дерево вирубка деревина ліс лісгосп падіння загиблий 
Матеріали по темі