Місто

На Великій Бердичівській у Житомирі внаслідок негоди впало дерево та пошкодило дроти електропередач

12 June 2023, 11:32

У Житомирі внаслідок негоди на одному з приватних обійсть упало дерево, пошкодивши дроти електропередач. Повалені дерева рятувальникам довелося прибирати і в інших населених пунктах.

Про це 12 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Так, 11 червня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло сповіщення про те, що у м. Звягель внаслідок поривів вітру на автодорогу повалилося дерево, що перекрило рух транспортним засобам. Про це рятувальників сповістили водії.

«За допомогою бензопили бійці ДСНС розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини дороги. Аналогічна допомога надавалася у с. Високе Високівської територіальної громади Житомирського району», – йдеться у повідомленні.

У Житомирі дерево впало на подвір'я приватного господарства та пошкодило дроти електропередач. Рятувальники надали допомога у зрізанні та прибиранні дерева.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що дерево впало на вулиці Великій Бердичівській.

Крім того, минулої доби внаслідок сильного вітру без електропостачання лишилися п'ять населених пунктів в Житомирському районі (Романівська ТГ). Нині працівники обленерго проводять роботи з відновлення електропостачання.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 11 червня 2023 року через погіршення погоди – дощі та грози – були знеструмленими 6 населених пунктів Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода погода вітер дощ дерево знеструмлення  
Матеріали по темі