Суспільство

У Житомирській області поліція знову розкладала «наркотичне багаття»: спалили амфетамін, метадон, мак і коноплю

13 June 2023, 09:38

На виконання судових рішень поліцейські ГУНП в Житомирській області знищили наркотики.

Про це 12 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Спалено 15 кілограмів канабісу, близько 1800 рослин снодійного маку, 600 рослин коноплі, амфетамін, метадон та інші небезпечні речовини», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ГУ Нацполіції у Житомирській області зазначають, що небезпечні речовини були вилучені з незаконного обігу, а мак і коноплі правоохоронці «випололи» у жителів області.

«12 червня Головним управлінням Національної поліції в Житомирській області на виконання судових рішень проведено знищення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, вилучених з незаконного обігу. Всі наркотичні засоби визнано речовими доказами у кримінальних провадженнях, досудове розслідування яких здійснювалося територіальними підрозділами слідства та дізнання. Під час виконання рішень суду знищено 15 кілограмів канабісу, близько 1800 рослин снодійного маку та 600 рослин коноплі, які незаконно сіяли та вирощували мешканці області. Крім того, знищено психотропні речовини та наркотики: амфетамін, екстракт канабісу, метадон, макова соломка та інші небезпечні речовини», – речниця ГУНП Вікторія Дубовик.


Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року на спецмайданчику поліцейські Головного управління Національної поліції в Житомирській області спалили наркотики вартістю понад 2 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики наркотик закладка амфетамін  
Матеріали по темі