Події

Слідчі встановлюють свідків та очевидців ДТП у Житомирській області, у якій загинули водій та пасажирка

13 June 2023, 16:33

5 червня до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Йосипівки, в якій загинули двоє людей. Слідчі ретельно збирають усю інформацію про подію, тож просять відгукнутися тих, хто володіє відомостями, що можуть становити інтерес для слідства.

Про це 13 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«Попередньо, 24-річний водій автомобіля «Renault Megane», рухаючись автодорогою у напрямку с. Дубрівки, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті керманич транспортного засобу та його 22-річна пасажирка, жителі м. Баранівки, від отриманих травм загинули на місці події», - пригадують у поліції.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володіють іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, та просять звернутися до Звягельського райвідділу поліції (м. Звягель, вул. Івана Франка, 3а) або зателефонувати за номером 093-462-99-16 або «102».

Нагадаємо, 5 червня 2023 року поблизу села Йосипівка Баранівської міської громади Житомирської області водій автомобіля Renault Megane, житель Довбиша, рухаючись автодорогою у напрямку Дубрівки, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті керманич транспортного засобу та його 22-річна пасажирка, жителька м. Баранівки, від отриманих травм загинули на місці події. Згодом стали відомі подробиці ДТП, зокрема і те, що в автопригоді загинув захисник Бахмута, який тимчасово приїхав у відпустку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Йосипівка свідки свідок 
Матеріали по темі