Події

У Житомирі патрульні виїжджали на конфлікт між чоловіками, на місці виявили пістолет

14 June 2023, 09:37

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області 12 червня патрульні зупинили автомобіль за порушення правил та виявили зброю у водія. Ще один подібний випадок зафіксували на одній з вулиць Житомира.

Про це 13 червня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (12 червня), близько 23-ї години, на автодорозі Київ – Чоп інспектори за порушення ПДР зупинили авто KIA. Під час перевірки документів водій помітно нервував. На запитання, чи має заборонені речі, чітко відповісти не міг», – йдеться у повідомленні.

Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили у чоловіка предмет, схожий на зброю, та набої до неї. Жодних дозвільних документів у громадянина не було.

Інший випадок трапився близько півночі того ж дня на вулиці Героїв Крут.

«Заявник повідомив, що на вулиці невідома особа вчиняє конфлікт та погрожує йому пістолетом. Чоловік надав опис кривдника. Інспектори оперативно прибули на місце виклику, де й виявили громадянина, на якого вказав заявник. Згодом поблизу місця конфлікту, на тротуарі, патрульні виявили предмет, зовні схожий на пістолет», – розповідають патрульні.

Поліцейські забезпечили охорону місць подій та викликали слідчо-оперативні групи для встановлення всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня 2023 року поліцейські вилучили понад сотню боєприпасів з кількома магазинами до автоматичної зброї з обійстя жителя Житомирського району, а в автівці знайшли гранату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя пістолет  
Матеріали по темі