Новини компаній

Натуральний одяг та білизна європейської якості відтепер будуть і в Україні: компанія DILLING розширює свої кордони

14 June 2023, 10:00

Вироби з шерсті зазвичай викликають не завжди приємні асоціації, адже з’являються думки, що вони колючі і нібито приноситимуть дискомфорт, особливо, якщо йдеться про нижню білизну та ніжну шкіру.

Але чи знаєте ви, що одяг та білизна з натуральних матеріалів може «не кусатися»? А от у компанії DILLING уже чотири покоління працюють над втіленням спеціальних технологій, виготовляючи якісні речі з органічної вовни мериноса та бавовни, які не лише є приємними для тіла, а й повністю виправдовують усі очікування при їх використанні.


Що собою представляє продукція DILLING?

Уже понад століття DILLING створює якісну натільну білизну та одяг для жінок, чоловіків і дітей. Компанія працює з природними матеріалами, має власне швейне виробництво у Литві, а більшість продукції фарбується та обробляється у власній фабриці Nordic Swan Ecolabel у Данії, де використовують виключно чисті барвники. Завдяки натуральним складникам з найтонших та найм’якших волокон в ексклюзивному поєднанні цей одяг підходить навіть ніжній шкірі немовлят, однак величезний вибір є і для дорослих.


Особливість DILLING

Однією із особливостей DILLING є те, що весь асортимент продукції: чоловічий, жіночий та дитячий продається лише онлайн. Компанія не має офлайн-мережі, проте нараховує тисячі задоволених клієнтів, які довіряють і люблять цей одяг за ідеальну якість та натуральність.

До слова, бренд є екофрендлі та дбає про довкілля. Якщо ж говорити про пакування, то фірма виготовляє пакети із кукурудзяного крохмалю, а сумки із пластику, які можна повторно використовувати у побуті або ж віддавати на переробку.


Попит на ринку та виробництво DILLING в Україні

DILLING дуже динамічно розвивається і її продукт має значний попит у країнах Західної Європи. В найближчих планах компанії є вихід на ринок США та Канаду, до того ж DILLING розширює свої кордони і в Україні, адже бачить тут великий потенціал, хоче підтримати економіку незламної країни та забезпечити громадян як роботою, так і якісним одягом.

Всередині 2022 року DILLING розпочала виробництво в Україні. У планах компанії давно було бажання розширити виробничі потужності в Європі й Україна була на радарі ще до повномасштабного вторгнення, тому що тут є визнані швейні виробники, відомі своїми відмінними навичками роботи з текстилем.

Не дивлячись на продовження війни в Україні, підприємство організувало виготовлення одягу на території Звягеля, забезпечивши робочими місцями понад 50 швачок . На сьогодні компанія має на меті збільшити кількість швачок до 100 у 2023 році і в цілому створити понад 600 робочих місць в Україні.

Значною перевагою DILLING є також високий рівень корпоративної культури, адже це – обличчя компанії. Тут працівники не ходять на роботу, аби просто заробити кошти, на підприємстві панує атмосфера клопіткої праці з матеріалами, де присутній дух командної роботи на результат, люди гармонійно взаємодіють між собою, розвиваються, мають пристойні грошові винагороди, а головне – бажання щоранку прокидатися і створювати одяг, який приносить задоволення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: DILLING одяг нижня білизна виробництво бренд 
Матеріали по темі