Влада

Житомирський ФК «Полісся» викупив на аукціоні свою тренувальну базу за 13 млн грн

14 June 2023, 15:20

Управління майном Житомирської обласної ради 12 червня провело аукціон з продажу спортивної бази в Березино, де тренується житомирський футбольний клуб «Полісся».

Майновий комплекс спортивно-оздоровчої бази площею 788,5 кв.м за адресою: Житомирська область, Житомирський район, Глибочицька сільська рада, Станишівське лісництво, квартал 25, виділ 13, будинок 1 мав стартову ціну 11 млн 142 тис. 441,73 грн.

На аукціон подали заявки три учасники: ТОВ «Рембуд Теремки» (початкова пропозиція 11 млн 254 тис. грн), ТОВ «Добробут та Затишок» (початкова пропозиція 12 млн 700 тис. грн), ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”» (початкова пропозиція 12 млн 400 тис. грн). Під час торгів учасники трохи підвищували ціну і за результатами двох раундів найкраща пропозиція була у ТОВ «Добробут та Затишок» - 12 млн 950 тис. грн, але в останньому раунді ця фірма свою пропозицію не змінила і в результаті переможцем став той, хто й хотів купити цю спортбазу – ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”», яке запропонувало 13 млн 100 тис. грн, що більше від стартової ціни об’єкта менш ніж на 2 млн грн.

ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”» належить Геннадію Буткевичу – співвласнику мережі магазинів «АТБ». На спортивній базі в селі Березина під Житомиром впродовж кількох останніх років базується футбольний клуб «Полісся».

ТОВ «Рембуд Теремки» зареєстроване в Києві в 2007 році, стартовий капітал – 40 тис. грн, основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель, співвласники фірми – кияни Кулясов Анатолій Вікторович (75%) і Кошелєва Галина Якимівна (25%).

ТОВ «Добробут та Затишок» зареєстроване в Житомирі в 2017 році, стартовий капітал – 10 тис. грн, основний вид діяльності – організація будівництва будівель, власник фірми – Рудик Сергій Михайлович з м.Нетішин Хмельницької області.

Нагадаємо, 13 березня на сайті облради оприлюднили проєкт рішення сесії щодо включення до переліку об'єктів, які підлягають приватизації, майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази в селі Березино, в якому зацікавлене ТОВ «Футбольний клуб “Полісся”». Рішення ухвалили на сесії 16 березня, а 27 квітня 2023 року депутати проголосували за приватизацію шляхом продажу на аукціоні майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази.

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з рахунком 5:0 і забезпечило собі вихід у Прем’єр-лігу, а 27 травня обіграв ФК «ЛНЗ» з Черкас і став чемпіоном Першої ліги. Водночас департамент регіонального розвитку ОВА оголосив тендер на реконструкцію футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 в м. Житомирі» (3-тя черга) за 70 млн грн: реконструкцію домашнього стадіону ФК «полісся» планують завершити до кінця 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація аукціон спортбаза ФК "Полісся" облрада 
Матеріали по темі