Події

Біля Богунського кар’єру в Житомирі чоловік обікрав підлітка, поки той купався

16 June 2023, 10:10

Днями відпочинок біля одного з кар’єрів міста закінчився неприємністю для 14-річного хлопця. Вийшовши на берег після купання, він не знайшов свій наплічник з речами та мобільним телефоном. Тож батьки підлітка звернулися до Житомирського райуправління поліції із відповідною заявою.

Про це 16 червня повідомила пресслужба ГУНП з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Обставини події з’ясовували оперативники кримінальної поліції. Виявилося, що 26-річний містянин, відпочиваючи того дня неподалік, помітив, як хлопець пішов купатися, перед цим поклавши мобільник у наплічник. Тож, упевнившись, що за майном ніхто не наглядає, він забрав речі та пішов геть», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка поліцейські розшукали за місцем проживання, у нього й вилучили чужі речі. Він визнав свою провину. Наслідки таких дій чоловікові відомі, адже він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Подію слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Згідно з чинним законодавством таємне викрадення майна, вчинене в період воєнного стану, карається від 5 до 8 років ув’язнення.

Поліцейські вкотре застерігають містян: під час відпочинку не залишайте цінні речі без нагляду, або ж залишайте їх вдома.

У Житомирському районному управлінні поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що подія сталася біля Богунського кар’єру.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня 2023 року в центральній частині Житомира поліцейські затримали чоловіка, який щойно поцупив велосипед з під'їзду будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка наплічник рюкзак кар'єр Богунський кар'єр підліток  
Матеріали по темі