Місто

Естафети, руханки та змагання: спортивний день під егідою Олімпійського комітету у житомирському ліцеї

16 June 2023, 14:11

З речівок та флешмобу розпочинається спортивний день у Житомирському ліцеї №36, який дітям 16 червня влаштували представники Олімпійського комітету. Організатори діляться - підготували настільки насичену спортивно-розважальну програму, що сумувати не доведеться.

«У нас спортивна ціла програма - естафети, руханки, спортивні ігри. Робота з дітьми у спортивному напрямку в рамках Олімпійського дня. Робимо командні ігри, ми їх гуртуємо, вони починають спілкуватися між собою. Те, за чим вони просто скучили», - розповідає членкиня Олімпійського комітету Олена Орлова.

І з цим не можна не погодитись, - ділиться десятикласниця Діана.

«Для мене це радість, тому що незважаючи на те, що у нас відбувається в країні, ми можемо зібратися, потанцювати, підняти всім настрій. Оскільки ми група підтримки», - каже ліцеїстка Діана.

До спортивних активностей долучилися більше сотні дітей. Враження, зізнаються ліцеїсти, лише позитивні.

«Ми сьогодні танцювали, рухались, настрій - супер. Ця руханка дуже прикольна. Було б більше таких руханок, було б веселіше і крутіше», - зізнаються ліцеїсти.

«Чудовий процес відбувається - оздоровлення наших дітей. Весело, цікаво, змістовно і грунтовно. Сьогодні у нас спортивний день, взяло участь більше ста дітей - 109 дітей. Ми працюємо, відпочиваємо і оздоровлюємось», - коментує директорка Житомирського ліцею №36 ім. Я. Домбровського Олена Кулініч

«Такі заходи спонукають до занять фізичною культурою і спортом. Знімають стрес у дітей. Ці тривоги, війна, дуже негативно вплинули на емоційний стан дітей. А як ми знаємо, рух нас підживлює, надає нам енергії жити, творити, любити, цінувати життя. Вони стають веселішими, активнішими, бадьорішими, здоровішими», - додає вчителька фізичного виховання у Житомирському ліцеї №36 Олена Бондарук.

Подібні спортивні дні під егідою Олімпійського комітету пройдуть і в інших ліцеях міста. Оскільки, у здоровому тілі - здоровий дух - переконані організатори.

Нагадаємо, 12 червня у Житомирі запрацювали пришкільні табори. При яких дітям влаштовують активне дозвілля, навчання та забезпечують дворазовим харчуванням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: руханка естафета спорт спортивний день Кулініч Бондарчук Олімпійський комітет Орлова учень ліцей 
Матеріали по темі