Події

Начебто захищав дівчину: в Житомирській області 22-річний хлопець знічев’я побив двох незнайомих чоловіків

20 June 2023, 15:13

В одному із сіл Вільшанської громади Житомирської області 19 червня хлопець побив до втрати свідомості незнайомців. А поліції сказав, що начебто захищав дівчину.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Так, 19 червня після півночі до поліції надійшло повідомлення про бійку в одному із сіл Вільшанської громади. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (Чуднів) Житомирського райуправління.

«Зі слів 22-річного місцевого жителя, якого застали на місці, він здійснив напад на двох невідомих, які нібито чіплялися до дівчини. Однак така інформація не підтвердилась. Натомість поліцейські з'ясували, що чоловік був напідпитку. Помітивши на вулиці автомобіль, зупинив його та безпричинно почав завдавати удари спочатку водію, а надалі й пасажиру», – йдеться у повідомленні.

Конфлікт переріс у криваву бійку, під час якої потерпілі отримали тілесні ушкодження.

У 60-річного водія медики діагностували чисельні травми обличчя. А 53-річного пасажира без свідомості доставили до Житомирської обласної лікарні, де медики провели оперативне втручання. Його стан розцінюють як тяжкий.

Причетного до травмування потерпілих поліцейські затримали. Слідчі оголосили йому про підозру за ч. 1 ст. 122 КК України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2023 року в Коростені Житомирської області стався конфлікт із фізичним насильством між двома жінками та чоловіком. Відео розбірок оприлюднили в Instagram. Поліція відкрила кримінальне провадження та застерігала від будь-яких дій задля вчинення самосуду.

1 травня 2023 року у поліції інформували, що слідчі оголосили про підозру у хуліганстві 59-річному жителю Коростеня, який вдарив двох жінок.

Спілкуючись із журналістами, підозрюваний запевняв, що не бив, а просто відмахнувся, бо його спровокували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка Вільшанська громада  
Матеріали по темі