Місто

У Житомирі відкрився центр продажу квартир в ЖК «Статус», який будують у центрі міста

23 June 2023, 09:57

Комфортне житло від надійного забудовника, компанія «Артхаус Груп» відкрила центр продажу ЖК «Статус» на вулиці Велика Бердичівська 49, а.

«Тепер на місці нам буде зручніше розповідати вам про переваги нашого комплексу, благоустрій та інфраструктуру. Житловий комплекс «Статус» саме для тих, для кого важливий постійний рух та розвинена інфраструктура міста»,– говорить фахівець з продажу ЖК «Статус» Анна Мельник.

Інвесторів можуть проконсультувати безпосередньо у центрі продажу, який працює з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00 та у суботу з 11:00 до 15:00, або за телефоном: 097 778 28 00.

Компанія «Артхаус Груп» цінує своїх клієнтів, тому підготувала спеціальні акційні пропозиції.

«На честь відкриття центру продажів компанія «Артхаус Груп» пропонує знижку в розмірі до 48 тисяч грн на трикімнатні квартири протягом тижня», – каже фахівець з продажу ЖК «Статус» Анна Мельник.

ЖК «Статус» – це авторський дизайн-проєкт, просторі квартири з панорамними вікнами з видом на історичну частину міста.

«Проєктуючи цей будинок насамперед ми орієнтувалися на потенційних покупців, які шукають просторе житло в історичній частині нашого міста. Тому ми пропонуємо двокімнатні квартири від 72 кв.м до 78 кв. м та трикімнатні квартири від 89 кв.м до 96 кв. м», – фахівець з продажу ЖК «Статус» Анна Мельник.

На території ЖК «Статус» кипить робота. Вже проклали комунікації, заклали фундамент, змонтували укриття, а зараз будують перший поверх. Забудовник має амбітні плани повністю завершити об'єкт у 2024 році.

«На об’єкті ЖК «Статус» продовжується будівництво. На сьогодні закінчені підвальні приміщення та укриття та ведеться будівництво першого та другого поверху житлового комплексу «Статус». Цього року ми плануємо закінчити повністю будівельні роботи, тобто цегляну кладку, встановлення вікон і в наступному році вже вводити даний об'єкт в експлуатацію», – розповідає засновник компанії «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

Між іншим, будівельна компанія «Артхаус Груп» не збавляє темпів й на інших своїх об'єктах.

«В цьому році компанія«Артхаус Груп» планує ввести в експлуатацію дві черги ЖК «Домашній», а також другу чергу ЖК «Смарт сіті», – додав Андрій Добжанський.

Сучасне, безпечне та комфортабельне житло – все це про житлові проєкти від «Артхаус Груп».

«Нашій роботі ми завдячуємо Збройним Силам України. А для всіх наших клієнтів – ласкаво просимо додому», – каже засновник компанії «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

Контакти компанії «Артхаус Груп»

сайт: http://arthouse-group.com.ua

електронна пошта: zhk.domasniy@gmail.com

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло ЖК новобудова Артхаус Груп вул.Велика Бердичівська  
Матеріали по темі