Події

У Житомирі протягом дня сталися дві ДТП з травмуванням підлітка та пенсіонерки, їх обох ушпиталили

26 June 2023, 12:15

У Житомирі 25 червня протягом дня сталися дві ДТП за участю автомобілів, велосипедиста та пішохода.

Відео моменту ДТП, зафіксоване камерами «Безпечного міста», 26 червня оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«Вчора 25 червня камерами міської системи відеоспостереження зафіксовано дві ДТП: о 14:09 по вул. Г. Пожежників за участю велосипедиста; о 15:38 на перехресті вул. В. Бердичівська-Довженка за участю пішохода», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у коментарі Житомир.info зазначили, що у двох ДТП постраждали дитина та жінка, їх обох госпіталізували до лікарень.

«В автопригоді на вулиці Героїв Пожежників 25 червня близько 14 години внаслідок зіткнення Skoda Octavia та велосипеда, тілесні ушкодження отримав водій двоколісника 2007 року народження, постраждалого госпіталізували до Житомирської обласної дитячої лікарні. А близько 15 години на перехресті вулиць Великої Бердичівської-Довженка внаслідок наїзду на пішохода травми отримала жінка 1958 року народження, вона також була госпіталізована до травматологічного відділення. На місце автопригод виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі встановлюються всі обставини подій», - розповіла речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, увечері 22 червня на перехресті вулиць Київської і Східної у Житомирі мотоцикліст зіткнувся з легковим автомобілем, момент зіткнення зафіксували вуличні камери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід зіткнення відеокамера МІЦ 
Матеріали по темі