Суспільство

Водії обурюються «трампліном» на міжнародній трасі у Житомирській області, дорожники пояснили причину

26 June 2023, 14:27

У Житомирській області на міжнародній автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яку в народі називають «варшавкою», бетонне покриття зазнало значних пошкоджень, загрожуючи аварійністю.

Про трамплін на «варшавці» у соцмережі попереджають водії, виклавши відповідне відео.

«Це траса Київ – Варшава, залізничний міст, дорога не доїжджаючи до Коростеня. Зараз я покажу, що немає ніякого знака про те, що на дорозі є проблема. Нічого немає. І коли стемніє, я просто уявляє, яке тут буде лихо, який жах… Піднялися плити, і тупо трамплін», – коментує користувач.

Відео з соцмереж

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області в коментарі Житомир.info запевнили: як тільки дізналися про ситуацію, встановили на ділянці відповідні дорожні знаки.

«Таке буває внаслідок тривалої спеки. Як тільки отримали інформацію про такий стан на міжнародній автодорозі, встановили на ділянці відповідні дорожні знаки. І сьогодні мали розмову з підрядником, який уже має приступити до ремонтних робіт», – розповіла прессекретарка Служби відновлення Світлана Чернях-Кондрацька.

У відомстві наголошують: помітивши подібне на дорозі, водіям варто одразу повідомляти у відповідні служби.

«Дивує, що, помітивши такий стан дороги, люди не намагаються сприяти тому, аби ситуація була виправлена якомога швидше. А просто витягують телефон та беруться знімати це для соцмереж – замість того, аби повідомити у відповідні служби», – кажуть у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2023 року Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області інформувала про відкриття руху правим проїздом мосту через річку Дубовець на трасі Київ – Чоп. Йшлося про завершення першого етапу капітального ремонту штучної споруди після пошкоджень вибухами війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога САД Служба відновлення траса ремонт варшавка Київ - Ковель М-07  
Матеріали по темі