Події

У Житомирі на Богунії знайшли 5-річного хлопчика, який самостійно розгулював по району

26 June 2023, 16:41

25 червня житомирські нацгвардійці знайшли загублену 5-річну дитину та повернули її додому.

Про це 26 червня повідомили на сторінці Північного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

«Учора під час несення служби з охорони громадського порядку військовий патруль отримав повідомлення на планшет по спецлінії «102» про знайдену дитину без супроводу дорослих. Нацгвардійці негайно вирушили за вказаною адресою. Небайдужі громадяни помітили хлопчика 5 років, який розгулював по вулиці без супроводу дорослих та одразу повідомили правоохоронцям. Коли нацгвардійці запитали в малечі де його батьки та чому він сам, хлопчик розгубився та не зміг відповісти на питання. Наряд миттєво вжив заходів із пошуку батьків дитини. Завдяки оперативним діям гвардійців упродовж 10 хвилин було знайдено батьків хлопчика. На місце події прибули інспектори ювенальної превенції Житомирського районного управління поліції та провели з батьками профілактичну бесіду стосовно нагляду та виховання дитини», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що дитина із повністю благополучної родини і такий випадок стався вперше.

«Родина повернулася з далекої дороги, мати прилягла відпочити, а хлопчик тим часом сам пішов на вулицю, за кілька хвилин його помітили самого на вулиці і звернулися до правоохоронців. Дитина гуляла в районі Богунії, де і проживає сім’я», - зазначили в поліції.

Нагадаємо, 25 травня житомирські патрульні отримали два повідомлення про зникнення дітей: 4-річного хлопчика та 7-річної дівчинки. Завдяки допомозі небайдужих містян обох розшукали та повернули батькам.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2023 року у Житомирі випадкові перехожі та патрульні допомогли повернутися додому 5-річному хлопчику з передмістя. Малий мандрував обласним центром без дорослих, а тим часом мама його розшукувала. Завдяки повідомленню уважної і небайдужої громадянки дитину повернули рідним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина Нацгвардія ГУНП 
Матеріали по темі