Події

У Житомирі на перехресті Мазепи та Героїв Крут не розминулися дві автівки: одному з пасажирів знадобилася допомога медиків (доповнено)

28 June 2023, 17:58

У Житомирі 28 червня близько 16 години на перехресті вулиць Івана Мазепи та Героїв Крут зіткнулися Skoda та Hyundai, на місці є патрульні.

Про це Житомир.info близько 17 години повідомили читачі.

У коментарі пресслужби патрульної поліції Житомир.info підтвердили факт ДТП та зазначили, що внаслідок зіткнення Hyundai та Skoda є потерпілі, одного з яких госпіталізували.

Однак у пресслужбі ГУНП у Житомирській області Житомир.info зауважили, що попередньо автопригода минулася без постраждалих.

«Виклик про подію надійшов о 16:06. На перехресті вулиць Героїв Крут та Івана Мазепи сталася ДТП, обійшлося без потерпілих, однак допомога медиків знадобилася одному з пасажирів, якому стало зле. Наразі на місці працюють патрульні», - зазначили у поліції.

Доповнено о 21:11

Речниця ГУНП у Житомирській області о 21:08 проінформувала, що водійка Hyundai проїхала на заборонений сигнал світлофора й допустила зіткнення з автомобілем Skoda, внаслідок цього чоловік 1986 року народження, якому спочатку знадобилася допомога медиків через погане самопочуття, отримав також тілесні ушкодження, які лікарі зафіксували згодом у медзакладі.

Нагадаємо, 25 червня протягом дня сталися дві ДТП за участю автомобілів, велосипедиста та пішохода: травми отримали підліток та пенсіонерка, їх обох ушпиталили.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 24 березня 2022 року в Житомирі на перехресті вулиць Івана Мазепи та Героїв Крут не розминулися бус та легковик, травмували отримали обидва водії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція ГУНП 
Матеріали по темі